Voikkaan yritysalue ilmakuva

Tietoa Redevestä

Olemme vantaalainen kiinteistösijoittamiseen ja kiinteistöjen kehittämiseen keskittynyt yhtiö, jonka liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Redeve Oy on Kansallisholding Oy:n emoyhtiö ja konserniliikevaihtomme on noin 12 miljoonaa euroa.

Hankimme omistukseemme Myllykosken ja Voikkaan entiset paperitehdaskiinteistöt 2018 ja 2019, Jyväskylän Säynätsalon vaneritehdaskiinteistön 2021 sekä Renforsin Rannan yritysalueen Kajaanissa 2022.

Voikkaan entisessä paperitehdaskiinteistössä ylläpidetään yrityspuistoa, jossa on kolmisenkymmentä toimijaa. Yritysalueella on vielä tarjolla monipuolisia toimisto-, varasto ja teollisuustiloja. Rakennusoikeutta on vielä jäljellä noin 60 000 km2. Tutustu Voikkaan yritysalueeseen.

Myllykosken teollisuusalueella on erinomaiset puitteet esimerkiksi biotalouden toimijoille siellä olevan teollisen mittakaavan infrastruktuurin johdosta. Rakennusoikeutta on jäljellä noin 100 000 km2. Tutustu Myllykosken yritysalueeseen.

Jyväskylän Säynätsalossa on tarjolla hyväkuntoisella infralla varustettua tuotanto- ja varastotilaa Jyväskylän keskustan tuntumasta. Lue lisää Jyväskylän alueesta.

Renforsin Ranta on Kajaanin keskustan tuntumassa oleva vahvasti kehittyvä yritysalue. Tutustu Renforsin Rannan verkkosivuihin.

Toivotamme uudet yrittäjät tervetulleeksi!